Verzilverlening Asbestverwijdering

Op 15 mei 2018 ging de gemeenteraad van Lelystad akkoord met het voorstel van het college om een derde leenvorm voor asbestverwijdering beschikbaar te stellen: de Verzilverlening Asbestverwijdering. Deze leenvorm is bestemd voor senioren met een overwaarde op hun woning met asbestdak en komt naast de Stimuleringslening Asbestverwijdering en de Maatwerklening Asbestverwijdering die al langer bestaan.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met de Adviseurs Stimuleringsleningen Kim Kuijpers en Ria Wolfs. Inloopspreekuur: woensdag van 09.00 – 12.00 uur Informatieplein Wonen en Ondernemen, Stadhuisplein 2, telnr.: 14 0320, e-mail: Stimuleringsleningen@Lelystad.nl

Bron
https://www.lelystad.nl/4/Lelystad/Nieuws-2018/Mei/Leenvorm-Verzilverlening-Asbestverwijdering-beschikbaar.html

Advertenties