Aanmelden bewonersavond 13 juni

Tjalk Daken Asbestvrij en procesbegeleider Atrivé organiseren tot aan de zomer nog één bewonersavond waar zij de mogelijkheden presenteren voor de collectieve (zoveel mogelijk bloksgewijze) sanering en renovatie van asbestdaken in de Tjalk. Bewoners kunnen tijdens deze avond, eerder werd gehouden in januari, maart, april en mei, hun vragen stellen over de aanpak, de Wet Natuurbescherming, de kosten, isolatiemaatregelen en de gekozen daklei.

Locatie: Aeres VMBO (voormalig Groenhorst), Tjalk 25 58
Aanvang: 19.30 uur (zaal open: 19.15 uur).

Wil je ook meedoen aan de collectieve aanpak? Meld je dan met je buren aan voor de informatiebijeenkomst. Om in aanmerking te komen voor korting is het belangrijk dat je buren óók komen. Zij moeten zich zelf aanmelden.

Er zijn 20 plaatsen per bijeenkomst. Zodra dit aantal aanmeldingen is ontvangen, komt achter de datum “VOL” te staan. Aanmelden voor die avond is dan helaas niet meer mogelijk. Na de zomervakantie volgen meer bijeenkomsten.

De datum van de nog te houden bijeenkomst is:

1. woensdag 13 juni 2018

Na de bijeenkomst kan je je aanmelden voor de collectieve aanpak. Je ontvangt vervolgens binnen een maand offertes van de aannemer(s) van je keuze. Als je meedoet met buren krijg je korting. We hebben inmiddels met drie bedrijven afspraken gemaakt. Dat zijn Nijland, Noort & De Vries en Dakster.

Advertenties