Clustervertegenwoordigers gezocht!

Om inzicht te krijgen in welke Tjalk-huiseigenaren mee zouden willen doen aan een collectieve aanpak van de sanering en vervanging van de asbestdaken, zoekt het kernteam jouw hulp. Wil jij ons helpen in kaart te brengen om welke huiseigenaren het gaat? Neem dan graag zo snel mogelijk contact met ons op via tjalkasbestvrijclustermail@gmail.com. We zoeken op korte termijn contactpersonen voor dertien clusters. Samen met hen willen we nog vóór de feestdagen het draagvlak op adresniveau in beeld krijgen. Zeker nu de gemeente Lelystad bezig is om gunstige leningen mogelijk te maken.

Wat doe je als clustervertegenwoordiger?
Als clustervertegenwoordiger zet je eerst een korte enquête uit bij circa 20 tot 25 particuliere huiseigenaren in de wijk. Dit mag het cluster zijn waarin je zelf woont (als daar nu nog geen clustervertegenwoordiger actief is) maar het kan ook een andere cluster zijn. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de eigenaren in dit cluster en onderhoud je contact met hen. Je bent ook de schakel tussen de huiseigenaren en het kernteam.

Nog dertien actieve vrijwilligers gezocht!
Voor zeven van de in totaal twintig clusters hebben we inmiddels contactpersonen. We hebben alle hulp nodig om de belangstelling voor een collectieve aanpak in kaart te brengen. Overweeg je jouw hulp aan te bieden, maar doe je de klus liever samen met iemand anders? Dan kan dat uiteraard ook! In twee clusters zijn al duo’s als clustervertegenwoordiger actief.

Plattegrond clusterindeling:

Klik hier voor de lijst waarin je kunt opzoeken in welke cluster (en blok) jouw eigen huis staat

Meer informatie?
Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met Ronald Wiersema via tjalkasbestvrijclustermail@gmail.com. Op maandag 21 november om 19.30 uur organiseert het kernteam de tweede informatiebijeenkomst voor kandidaat-clustervertegenwoordigers. Ben jij daar van de partij?

Advertenties