Aanmelden voor updates per mail

Door de omvang van de wijk gaat de communicatie met de eigenaren van een Tjalk-woning met een asbestdak (zoveel mogelijk) digitaal verlopen. Kostbaar drukwerk en flyerrondes door de wijk zijn hierdoor overbodig. We zullen alleen gebruik maken van informatieverspreiding per e-mail als dit ook echt nodig is. 

vragenlijst

De ontvangen e-mailadressen worden uitsluitend gebruikt in het BCC-veld (blinde kopie), zodat uw gegevens niet zichtbaar zijn voor anderen. Mocht u niet beschikken over een e-mailadres maar wel over een (mobiel) telefoonnummer, dan verzoeken wij u dit in te vullen. Beschikt u over geen van beide, vul dan de antwoordstrook in van de in de maand februari in de wijk huis-aan-huis te verspreiden kaart.

Naast uw contactgegevens verzamelen we via dit formulier ook alvast wat andere gegevens over het type woning waarvan u de eigenaar bent, welke optionele werkzaamheden u tijdens de dakrenovatie naast de strikt noodzakelijke overweegt mee te nemen en ook polsen we of u mogelijkheden ziet om Tjalk Daken Asbestvrij te helpen.

Tip: kijk ook regelmatig op de website: http://tjalkdaken.net of post zelf een bericht in de besloten Facebookgroep “Daken Tjalk Asbestvrij”.

Advertenties